Over ons

Kunstgebit Oud-Beijerland
Oscar Buschman
Tandprotheticus

Tandprotheticus Oscar Buschman is specialist in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses en andere uitneembare voorzieningen binnen de mondzorg. De tandprotheticus heeft zelfstandig contracten met zorgverzekeraars waardoor u zonder verwijzing van een tandarts al bij ons terecht kan. De persoonlijke deskundige aandacht tijdens de behandeling in combinatie met het gebruik van de modernste technieken en hoogwaardige CE-gekeurde producten staan bij ons symbool voor het streven naar kwalitatieve (mond)zorg voor de patiënt. 

Meer informatie over het beroep Tandprotheticus De tandprotheticus is dé specialist / expert voor het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses en andere uitneembare voorzieningen. Hij/zij oefent een wettelijk erkend beroep uit aan de hand van de meest recente kennis op het gebied van technische & medische informatie binnen de mondzorg. De nieuwe generatie tandprotheticus is dan ook op de hoogte van recente wetenschappelijke en digitale ontwikkelingen gericht op tandprothetiek. Hierdoor ben je voor deskundige informatie of behandelingen, gericht op het herstel van kauwvermogen & esthetiek in een geheel of gedeeltelijk tandeloze mond, bij de tandprotheticus op het juiste adres. Een tandprotheticus zal, indien nodig, goede samenwerkingen hebben met andere disciplines.

Tandprotheticus is een beschermd beroep onder de Wet BIG, maar kent momenteel geen BIG-registratie.

Voor het beoefenen van het beroep tandprotheticus is de opleiding “Tandprotheticus” op HBO bachelor niveau afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Voorafgaand aan deze opleiding is de opleiding “Tandtechnicus prothese” afgerond aan de DHTA te Utrecht.


0186 68 40 11

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rembrandtstraat 1B

3262 HN, Oud-beijerland

© Kunstgebit Oud-Beijerland 2021 - Privacyverklaring